Forside > Kurser

Kurser

Lidt om kurserne...

Helpan har i en årrække gennemført kurser for virksomheder i førstehjælp og brandbekæmpelse, foruden specialkurser i f.eks. højderedning.

Nøgleordet har altid været "praksisnær træning". Vi véd at den praksisnære træning er afgørende for en succesfuld indsats, når tingene ikke går som planlagt.

Det er i princippet ligegyldigt om man er pædagog i en daginstitution, fuldmægtig i SKAT elller borebisse på Metrobyggeriet i København.

Derfor afvikler vi helst kurser hos virksomheden, og bruger de faciliteter og fysiske rammer der er dér.

Vores instruktører har alle erfaring fra "gade og vej". Enten som ansatte i ambulancetjeneste, brandvæsen eller det statslige beredskab - de fleste har faktisk været alle tre steder. Det sikrer at undervisningen sker på et højt fagligt niveau og tager sit udgangspunkt i den praktiske virkelighed.

Alle kurser i førstehjælp gennemføres som udgangspunkt efter Dansk Førstehjælpsråds guidelines, og der udstedes et kompetencegivende bevis ved uddannelsens afslutning, men ønsker I førstehjælpskurser eller andre uddannelser med specielt indhold, der ikke er omfattet Dansk Førstehjælpsråds guidelines, klarer vi selvfølgelig det også.


Vi arbejder gerne med længerevarende kursusaftaler, der sikrer kontinuitet i genopfriskningen af kompetencerne.

Det giver alt sammen mening.....

Helpan 2018 | Skeevej 107, DK-4370 St. Merløse | Telefon 57 60 01 11 | Mobil 40 44 78 99| E-mail: helpan@helpan.dk | CVR: 39734761
Design og Umbraco CMS af Valeo.dk